7/06/2015

Precious moments

Právě teď sedím na verandě na dovolené v Chorvatsku, kam tradičně jezdíme už několik let. V předchozím článku jsem vám slíbila, že když bude čas, chuť a ta správná chvíle, tak nějaký ten článek pro vás sepíšu. No a teď ta chvilka přišla. Takže jak si dovolenou užíváme?

čtěte dále!

V úterý v podvečer jsme vyrazily a ve středu ráno jsme se již ubytovaly. Počasí nám přeje a je tu krásně. Možná až moc velké teplo. S Aničkou chodíme na naše tradiční kávy, i když upřímně není to jedna denně ale dvě až tři. Záleží na chuti. Menším zklamáním pro nás je "velké" cappucino, které velikostí připomíná mini dětskou kávičku. Zkrátka o tom, jaká velikost kávy je pro nás ta pravá tu nemají ani tušení. Objevily jsem však i jednu kavárnu, kde dělají froyo. Anička na zmrzliny moc není a já na ty přeslazené kopečkové také ne. Koneskonců tohle je jediná kavárna, kde caffé latté vypadá jako pravé caffé latté.


V neděli jsme se vydaly na výlet do kostele, kde se konala mše. Bohužel jsme se jí neúčastnily až do konce. Byly jsme tem zhruba pět minut než jme utekly na čerstvý vzduch. V kostele bylo dusno a nedýchatelno. Zítra bychom měly jet na výlet do vedlejšího městečka na večeři. Jsme docela zvědavá co se tam změnilo.


S Aničkou jsme dostaly nápad ohledně mých článků. Domluvily jsme se, že pro vás připravíme celkem tři články z dovolené. První čtete právě teď a tím druhým vás provede právě Anička a její pohled na dovolenou. Takže takový "guest článek". Každopádně myslím, že se máte na co těšit! A tím třetím článkem budou samozřejmě outfity z dovolené! :)




Žádné komentáře:

Okomentovat